<Betalingsterminaler:>

Oxyd HSD leverer verdens minste og nyeste betalingsterminaler til Privatleger eller Utsalgssteder som kan benytte betalingsterminalen til å ta betalt for varer og tjenester via Smarttelefonen sin som kommuniserer med Betalingsterminalen gjennom Bluetooth å prisen er fordelaktig her eksempelvis DnB leverer gamle mobile terminaler til ca.kr.16.000,- mens Oxyd HSD leverer Betalingsterminaler til våre Privatleger og Utsalgssteder for KUN kr.995,- NOK per enhet å det kan lastes ned App til Smarttelefonen din fra Google+ å det er kostnadsfritt.

 

 

 

 

 

 

Oppsummering:

1. Betalingsterminal kr.995,- NOK per enhet/stk.

2. App til Smarttelefonen (GRATIS)

3. Frakten per Post er INKLUDERT!

4. VISA, MasterCard etc. sine klistremerker følger med!

 

Send bestilling til: post@oxydhsd.org så leveres terminalen(e) på

3-5 virkedager til din adresse å den kan kobles direkte til din Bankkonto UTEN behov for eget organisasjons nummer, så Private konti kan også benyttes!

 

Du kan også sende SMS til:

(+47) 905 89 005 med Tema/Kodeord: <OXYDTMF> å vi ringer deg da det passer for å avtale levering på NY betalingsterminal så liten at den kan du ha med deg i lommen og koblet til din egen Private Bedriftskonto sånn at selv vanlige konti kan benyttes så lenge den tilhører deg eller din(e) ansatte selger(e).

 

*Den håndterer VISA, MasterCard, Maestro, V-Pay og JCB.

 

<<Å den er så liten at du får den ned i bukselommen!>>

 

Ps. Er du IKKE Privatlege, men ønsker en Betalingsterminal så liten at du kan putte den i lommen å ta opp til 100-150 transaksjoner per ladning som foregår via USB, så kan du godt bestille en eller flere til Privat bruk eller om du har et firma.

Oxyd HSD kan godkjenne deg til å bli Privatlege kl. A, B eller C med lisens!

Payment deviceMasterCard International